Her er en oversikt fra 1927 over folk fra Stavanger og omegn som døde det året. Dessuten er det en del som fra andre steder i landet og folk som døde i utlandet.

            Jeg legger den ut her fordi det er så mange som driver med slektsgransking og har problemer med å finne ut når folk døde.

             Det ser ikke ut for at det er noe system i denne oversikten. Den første som blir nevnt Severine Tjensvold, døde i mars. Det samme gjelder Fridtjof Brodahl som står oppført i 2. kolonne. Så her er det bare å lete seg gjennom alt. Det står ikke dato for dødsfallet, men for enkelte er det angitt alder.

Fra Stavanger Aftenblad 31-12-1927.

            Her dukker det opp navn mange navn. Et lite utvalg. Eks: Enke Siri Tau, Tau,- gårdbruker Thomas A. Anda, Klepp,- Slaktermester Nicolay Oftedahl, Chicago, gårdbruker Peder P. Kleppa, Hjelmeland, - Else Larsen, Kopervik, - Tore Jøssang Melberg, Strand, - enke Karen Bråten, Grue,  Don Pedro Clausen, Bilbao, - Komponist Ole Olsen, Oslo – Kjøbman Hartvig Sverdrup, Beine i Lofoten, - kammerherre I.C. Tuxen, Kjøbenhavn og sogneprest Rangvald Gjessing, Oslo og mange, mange flere.

Fra Stavanger Aftenblad 1927

Joomla templates by a4joomla