Statistikk for 2018

Om meg 0 comments

Statistikk over besøk på Pedersgata i 2018.

I Pedersgata 35 hadde Grøsfjeld sin slakterbutikk. Her ser vi oksehodet over døren.

Statistikk er noe rart, spesielt når det er på data.

Jeg har ofte lurt på om det er noen som bryr seg om det jeg legger ut på Pedersgata. Her samler jeg jo det jeg finner om livet, husene og folkene. Med mine datakunnskaper har jeg ikke funnet en teller som viser hvor mange som er innom hver dag. Men hvor mange som åpner de forskjellig sidene viser heldigvis.

Jeg har fått statistikken for 2018 om Pedersgata. Den sjokkerer meg – kan det stemme – i så fall er det imponerende. De fleste besøkende er jo fra Norge, men også noen få fra Amerika.

(PS. Jeg har noen venner i Amerika som jeg vet ser på siden.)

Jeg vet jo at det er mange folk fra Stavanger og området som følger det jeg legger ut. Spesielt når jeg annonserer det på face book. Jeg hører stadig om såkalte boots – datamaskiner som er innom mange steder og får besøkstallet til å fyke i været. Er det de som gjør at trefftallet på siden er stort. Uansett jeg gleder meg over statistikken. Den forteller at det har vært ca 22.000 unike gjester. Lurer på hvem de er? I løpet av året har de vært innom Pedersgata ca 48.000 gang er og åpnet ca 240.000 sider.

Jeg må jo takke dere som følger med og viser interesse for mitt arbeid. Det gjør at det er inspirerende å fortsette. Jeg finner stadig nye opplysninger som jeg legger til.

Her er statistikken slik den blir vist.